YHS_7144

Kennismaken en aanmelden

Ben je nieuwsgierig en wil je samen met je kind(eren) de sfeer op onze school komen proeven? Jullie zijn van harte welkom.

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij graag alles over onze school en ons onderwijs. Ook beantwoorden we al je vragen. Samen lopen we een rondje door de school en nemen we een kijkje in verschillende groepen om de sfeer te proeven. Aan het einde van de rondleiding krijg je een aanmeldingsformulier mee.

Voor een oriëntatiegesprek kun je een afspraak maken met Rick de Vos, de interim-directeur. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 030-6888211, of door een bericht via onderstaand formulier.

Rick2

Oriëntatiegesprek aanvragen

Aanmelden

Je kind aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Je ontvangt dit tijdens het kennismakingsgesprek.

YHS_7320

Peuterochtenden

Kom de sfeer proeven tijden onze peuterochtenden. Tijdens deze ochtend kun je samen met je peuter een kijkje nemen in de klas. Wanneer je peuter meedraait in de groep, is er onder het genot van een kop koffie tijd voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek met de directeur van de school. Op deze manier zie je de school volop in bedrijf!

De peuterochtenden staan gepland op:

Woensdag 2 februari 2022
9.30 uur -11.00 uur

Woensdag 23 maart 2022
9.30 uur -11.00 uur

Woensdag 1 juni 2022
9.30 uur -11.00 uur

Van harte welkom.