YHS_7138

Ervaringen

Tijdens het zelfstandig werken mag ik zelf een plek kiezen waar ik mij goed kan concentreren. Dat vind ik fijn!

Leerling groep 8

Leren gebeurt op creatieve manieren en de school is maatschappelijk betrokken. Naast leerprestaties, staat het welzijn van het kind vooraan.

Ouder

Ik vind het fijn om veel te bewegen op school. Het maakt het leren leuk en we oefenen op een andere manier met de lessen.

Leerling groep 7

De laagdrempeligheid vergroot het contact en betrokkenheid tussen leerkrachten en ouders

Ouder

De Brug is voor mij een plek waar onze dochter echt gezien wordt. Zij leert naast het reguliere onderwijs ook hoe om te gaan met elkaar, zelfvertrouwen te krijgen en een stevige basis te leggen voor de toekomst.

Ouder

De Brug heeft een enthousiast en gedreven team, duidelijke visie, oog voor elkaar, grote betrokkenheid tussen leerkrachten en ouders en een positieve sfeer. Kenmerken waardoor kinderen op een hele fijne manier onderwijs krijgen!

Ouder

We hebben voor deze school gekozen vanwege de kleinschaligheid en de christelijke identiteit. Deze combinatie zorgt voor een veilige omgeving, waarin onze kinderen zich altijd gezien en gekend weten.

Ouder

Bedankt voor al jullie betrokkenheid bij de kinderen en voor het invullen van identiteitsgebonden onderwijs, vreedzame school en Kind op Maandag. We zijn blij met jullie!

Ouder