YHS_7409

Activiteitencommissie

De AC organiseert en ondersteunt bij allerlei activiteiten op school. Activiteiten die vanuit de AC geregeld worden, zijn o.a. Sinterklaas, Kerstmis (op school en in de kerk), Pasen, het jaarfeest, de schoolfotograaf, de avondvierdaagse en het schoolreisje. Uiteraard is dit maar een greep uit de verschillende activiteiten tijdens het schooljaar.

Het uitvoeren van de activiteiten vindt altijd samen met de leerkrachten plaats en zo veel mogelijk met hulp van andere ouders. Als AC willen we samen met school zorgen voor een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar met veel geslaagde activiteiten.

Verder beheert de AC de jaarlijkse ouderbijdrage. Daaruit worden de verschillende activiteiten betaald. Alle uitgaven worden gedaan met akkoord van school, met als doel ze ten goede te laten komen aan de kinderen.

br-ac-004
YHS_7573

Bij voorbaat dank voor je hulp!

Indien je interesse hebt om de AC te komen versterken, horen we graag van je. Ook wanneer je maar een paar uur overhebt, of alleen ’s avonds of juist overdag beschikbaar bent. Je kunt altijd een bijdrage leveren. Voor vragen, opmerkingen of aanmeldingen kun je mailen naar: infobrug@fluenta.nl